HTML

dr. Rákosi Gábor emléktúra

Nagyapó születésnapja környékén, minden évben kirándulni megy a család.

Friss topikok

Linkblog

Az első év - 2010.

2010.05.21. 22:20 un.no.1.

Hosszas és bonyolult időpont egyeztetés után, május 24-et jelöltük ki. Az első évben még a tavalyi megemlékezés helyszínét fogjuk felkeresni. A későbbiekben már új célpontokat keresünk majd, lehetőleg olyanokat, ahol a túra névadója, Napo is szívesen megfordult korábban.

Később már több embert is meg fogunk hívni talán. Idén még azonban inkább szűk körben maradunk. Az útvonalat ma délután találtam ki. Mintegy 10 kilométer hosszan fogunk haladni a Velencei-hegységben, míg Sukoróról elérjük majd a pákozdi Ingó-köveket. Utunk célja a Kocka-kö lesz, de előtte érinteni fogjuk a Gádé-hegyet és a Kanca-hegyet. A túrára való felkészülés jegyében Ditunál ebédelünk majd a kettes utcában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drrakosigaboremlektura.blog.hu/api/trackback/id/tr382021857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása