HTML

dr. Rákosi Gábor emléktúra

Nagyapó születésnapja környékén, minden évben kirándulni megy a család.

Friss topikok

Linkblog

Az emléktúráról

2010.05.21. 22:07 un.no.1.

Nagyapó, a család feje, Dr. Rákosi Gábor születésnapja május 13-án van. Élete hetvenötödik évében rövid és súlyos betegség után ragadta el a halál. Hamvait szűk körben, a család és legjobb barátai részvételével -kívánságának megfelelően- szétszórtuk a Velencei-tó térségében. Az ünnepélyes megemlékezés előkészületei során fogalmazódott meg, hogy évente egyszer, egy kirándulás megszervezéssel adózzunk emlékének.

Így jött létre a Dr. Rákosi Gábor emléktúra, amit idén, 2010-ben tartunk meg először. Ez a blog pedig azért jött létre, hogy végígkísérje ennek a hagyománynak a kialakulását és továbbélését; hogy Nagyapóról, a lelkes internetezőről is szóljon egy kis zug itt a világhálón, és hogy majd a mi unokáinknak is legyen valami olvasnivalója a család múltjáról. Nem utolsó sorban pedig praktikus felületül szolgáljon a kirándulások megszervezésének.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drrakosigaboremlektura.blog.hu/api/trackback/id/tr972021820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása